Soraja Steensma

Soraja Steensma

Sinds september 2015 ben ik lid van Kenme. Kenme is een laagdrempelige community, waarbij klantmanagers de mogelijkheid krijgen om alles rondom het vak met elkaar te delen. Zowel nieuwtjes, (wets)wijzigingen, dilemma's, vraagstukken (op elk gebied rondom de uitvoering van het vak) als gezellige kletspraatjes, kan op Kenme gedeeld worden. Voor mij is het een ideale omgeving om inspiratie op te doen en mezelf verder te ontwikkelen als zijnde klantmanager.

Over mij

Sinds 2 jaar ben ik werkzaam bij het Jongerenloket van gemeente Apeldoorn. Ik hou mij voornamelijk bezig met de screening van nieuwe klanten & daarnaast begeleid ik het 'zittend bestand' naar werk en/of school. Naast het Jongerenloket ben ik sinds kort ook bezig met een stukje van het WMO, dit omdat ik iemand ben met een brede interesse en ik wil mezelf altijd verder ontwikkelen. Het WMO is nog redelijk nieuw in mijn takenpakket, wat ik als erg leuk en interessant ervaar. Het geeft weer een nieuwe dimensie aan mijn rol binnen de gemeente en zorgt voor een heerlijke uitdaging.

Voordat ik bij de gemeente Apeldoorn aan de slag kon, heb ik de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik werkervaring op gedaan met diverse doelgroepen. Hierbij valt te denken aan; vluchtelingen, ouderen en geestelijk- en lichamelijk beperkten (zowel licht als zwaar beperkt).

Specialismen

Mijn specialismen zijn; jongeren, vluchtelingen, ouderen en mensen met een beperking.

Social media

https://nl.linkedin.com/in/sorajasteensma