Maurice Bronts

Maurice Bronts

De BvK helpt mij steeds beter te worden in mijn vak. De beroepsvereniging steekt veel energie in de ontwikkeling van methodieken die echt werken en waar wij elke dag ons voordeel mee kunnen doen. Op bijeenkomsten en op KenMe doe ik inspiratie op, vergroot ik mijn kennis of maak ik gewoon gezellig een praatje. Samen zijn wij de BvK en maken we klantmanager een steeds mooier vak.

Over
Met een uitgebreide en brede ervaring en scholing op het gebied van sociale zaken, reintegratie en arbeidsmarkt ben ik allround inzetbaar op projecten van klantmanager recht en doelmatigheid, trajectbegeleider en coordinator tot jobhunter, beleidsmedewerker en loonwaarde expert. Daarnaast ben ik actief lid van de beroepsvereniging voor Klantmanagers ( de BVK ) en ambassadeur voor KenMe het digitaal platform voor Klantmanagers. 

Specialismen
Sociale zaken, WWB, participatiewet, handhaving, reintegratie, coaching, arbeidsmarktbenadering, jeugdwerkgelegenheid, jobhunting, arbeidsbemiddeling, casemanagement, accountmanagement, caseload beheer, efficient werken, getting things done. Dirigent 2, gws4all, szwnet, competensys, Dariuz

Blogs voor KenMe

Social media