Geertje Rasing

Geertje Rasing

Sinds september 2015 ben ik lid van KenMe. KenMe heeft me tot op heden interessante nieuwe connecties, goede tips en adviezen en leuke gesprekken opgeleverd.

Er komen veel onderwerpen aan bod, waar wij als klantmanager dagelijks mee te maken krijgen en via KenMe krijg ik makkelijk inzicht in de werkwijzes en gedachtegangen van collega's. Dit zorgt dat ik op een eenvoudige wijze op de hoogte blijf van wat er speelt in ons beroep.

Over mezelf

Sinds september 2014 ben ik werkzaam als klantmanager werk bij de Sociale Dienst Oost Achterhoek, wij zijn een gemeenschappelijke regeling voor de gemeente Oost-Gelre, Winterswijk en Berkelland. Naast mijn eigen caseload, begeleid ik een groep medewerkers op een werkervaringsplaats bij kringloop Aktief in Groenlo en op een basisschool in Winterswijk. Ook geef ik groepstrainingen, momenteel gericht op de doelgroep anderstaligen.
Op dit moment ben ik bezig met het volgen van de opleiding tot jobcoach, wat mij ook nieuwe inzichten geeft in het begeleiden van mijn klanten.
Voordat ik als klantmanager ben gestart, heb ik zes jaar gewerkt in de uitzendbranche in verschillende functies. Mijn overstap heb ik gemaakt, omdat ik in de uitzendbranche nauwelijks de mogelijkheid had om mensen extra te ondersteunen in het vinden van werk.

 

Specialismen
Begeleiden van medewerkers op een werkervaringsplaats, groepstrainingen geven, oplossingsgericht coachen.

 

Blogs voor KenMe

Social media